چرا نباید کف گوشت در حال پخت را نگیریم؟!



من برای پختن گوشت، ابتدا کمی آن را در آب می‌جوشانم. سپس آب و کف حاصل از جوشیدن گوشت را دور می‌ریزم و در ‌‌نهایت گوشت را با ادویه‌های مختلف می‌پزم. آیا این کار باعث کاهش ارزش غذایی آن می‌شود؟ دکتر آراسب دباغ‌مقدم-متخصص بهداشت موادغذایی  در این باره اطلاعات مفیدی را در اختیار ما قرار داده است که در مطلب زیر می خوانید.

ادامه مطلب: چرا نباید کف گوشت در حال پخت را نگیریم؟!

کدام خال‌ها با گذشت زمان به سرطان تبدیل می‌شوند؟



متخصص آنکلوژی و سرطان گفت: خالهای غیرعادی می‌توانند در نواحی از بدن که با آفتاب در تماسند بروز کنند که معمولا بزرگتر از خالهای عادی هستند.

ادامه مطلب: کدام خال‌ها با گذشت زمان به سرطان تبدیل می‌شوند؟

اگر این نشانه ها را دارید، سکته مغزی در راه است!



سکته مغزی از آن دست بیماری‌هایی است که به یکباره فرد را مبتلا می‌کند و تا بخواهید بجنبید همه چیز تمام شده است. تازه بعد از سکته است که متوجه می‌شوید چه شده و چه عوارضی را باید تحمل کنید.

ادامه مطلب: اگر این نشانه ها را دارید، سکته مغزی در راه است!

بیمه «پیوند عضو» در دولت تصویب شد


رئیس اداره شبکه فراهم‌آوری اعضای پیوندی وزارت بهداشت از تصویب بیمه فرآهم‌آوری و پیوند اعضا در دولت خبر داد و گفت: پس از ابلاغ این مصوبه، تامین هزینه‌های پیوند اعضا بر عهده بیمه خواهد بود.

ادامه مطلب: بیمه «پیوند عضو» در دولت تصویب شد

تبلیغات

  
کسب درآمد