20 ماده غذایی ضد سرطان

 

 

۱- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی غیر از ویتامین C ، محتوی مقدار زیادی “لیکوپن” می باشد. لیکوپن ماده ای است که خطر سرطان های پروستات و تخمدان را کم می کند.

محصولات گوجه فرنگی از قبیل: رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیز ضد سرطان می باشند.

ادامه مطلب: 20 ماده غذایی ضد سرطان

میوه های مناسب قبل از عید




سبد میوه ای و غذایی ما چگونه باید باشد چه مواد خوراکی باید در آن بگنجانیم فواید مختلف این مواد غذایی کدامند  و در چه صورت بدن ما به آن ها نیازمند می شوند برای یک ماه قبل از عید لیستی تهیه کرده ایم آن را مطالعه کنید

ادامه مطلب: میوه های مناسب قبل از عید

دشمنی میوه انبه با سرطان




مصرف انبه چه خواص و فوایدی برای بدن ما دارد چه ارزش غذایی دارد این میوه چه خواص درمانی دارد ویتامین ها و املاح موجود در آن چگونه اند می خواهیم از فواید بی نظیر آن در پیشگیری از سرطان بیشتر بدانیم

ادامه مطلب: دشمنی میوه انبه با سرطان

استفاده از موز بعد از غذا






خوردن موز تاثیرات زیادی روی سلامتی ما میگذارد بهتر است پس از صرف غذا آن را میل نکنید و با این کار قندخونتان را بالا نبرید چون موز بروز خستگی را در بدنتان بالا میبرد موز برای وعده صبحانه بهترین گزینه است

ادامه مطلب: استفاده از موز بعد از غذا