استفاده از موز بعد از غذا






خوردن موز تاثیرات زیادی روی سلامتی ما میگذارد بهتر است پس از صرف غذا آن را میل نکنید و با این کار قندخونتان را بالا نبرید چون موز بروز خستگی را در بدنتان بالا میبرد موز برای وعده صبحانه بهترین گزینه است


دانشمندان به تازگی دریافتند که مصرف موز در صبح ها فواید بسیاری برای بدن دارد اما برای کاهش مضرات قند موجود در موز آن را با مواد غذایی خاصی باید مصرف کرد.

موز یکی از بهترین میوه هایی است که باید صبح ها و در وعده صبحانه مصرف شود اما در بررسی های دقیق تر نشان داده شده است که خوردن موز به عنوان صبحانه به تنهایی کافی نیست زیرا یک میوه تقریبا اسیدی است و فقط 25 درصد آن قند است.

موز به عنوان یک منبع غنی از پتاسیم، منیزیم و فیبر شناخته شده است، علاوه بر اینها در موز قند نیز وجود دارد و که باعث می شود سطح قندخون در بدن تغییر کند. در ابتدا با مصرف موز احساس خوبی خواهد داشت اما به زودی احساس خستگی و گرسنگی می کنید.

هرگز موز را بلافاصله پس از غذا مصرف نکنید زیرا دوباره هم میل به غذاخوردن را در شما به وجود می آورد هم احساس خستگی خواهید کرد.

برای آنکه مصرف موز این عوارض را نداشته باشد بهتر است آن را به همراه یک چربی سالم یا چاشنی های غذایی مصرف کنید تا اسید موجود در موز خنثی شود و سرعت متابولیسم قند بدنتان کاهش پیدا کند.

خوردن موز در وعده صبحانه همراه کره بادام زمینی و یا دارچین می تواند قندخون را کاهش دهد و احساس کسالت و خستگی را از بین ببرد.

 باشگاه خبرنگاران

 

 

 

 

 

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی