اینچیلادا و طرز تهیه آن

مواد لازم

سینه مرغ :دو عدد

نان لواش /یا تورتیلای نرم : به میزان لازم

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد

فلفل تند سبز : ۲ عدد(به دلخواه میتوانید کمتر یا بیشتر استفاده کنید)

فلفل چیلی: ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)

زیره: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

ادامه مطلب: اینچیلادا و طرز تهیه آن

طرز پخت بال مرغ به سبک جدید

مواد لازم

بال مرغ………………………..۸ تا۱۲ تکه
پیازچه ساطوری شده………………………..۳ عدد
پودر آویشن………………………..۲ قاشق چایخوری
زنجفیل پودر شده ………………………..۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای………………………..۱ عدد
سیر له شده………………………..۱ عدد
آرد ذرت ………………………..نصف پیمانه
تخم مرغ زده………………………..۱ عدد
آرد سوخاری………………………..۱ پیمانه
روغن………………………..به مقدار لازم برای سرخ کردن

ادامه مطلب: طرز پخت بال مرغ به سبک جدید

چیکن کوردن بلو و طرز تهیه آن

مواد لازم

سه عدد سینه مرغ نصف شده
نیم کیلو پنیر پیتزای دو نیم شده
سه برش گوشت آب پز و دو نیم شده
دو قاشق سوپ خوری کره
دو فنجان آب مرغ
یک چهارم فنجان شیر
جعفری خرد شده

ادامه مطلب: چیکن کوردن بلو و طرز تهیه آن

قیمه نذری را چگونه بپزیم؟

در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد که به تفاوت های فرهنگی هر شهر بر می گردد. این تفاوت های فرهنگی از روش برگزاری مراسم عزاداری گرفته تا غذاهایی که به صورت نذری طبخ می شوند، کاملاً محسوس است.

ادامه مطلب: قیمه نذری را چگونه بپزیم؟