قلیه ماهی و نحوه ی درست کردنش

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی:

یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده
یک بوته سیر
۳۰۰ گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یک بسته تمرهندی
یک عدد متوسط پیاز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

ادامه مطلب: قلیه ماهی و نحوه ی درست کردنش

ته چین مرغ و بادنجان شیرازی و نحوه ی پختش

مواد لازم:
 
برنج                                                                                    چهار پیمانه (640 گرم)

 بادنجان پوست كنده و حلقه شده                                                 پنج عدد(550 گرم)

 نمك و روغن مایع                                                                      به میزان لازم

 سینه‌مرغ خرد شده                                                                      400 گرم

 فلفل سیاه پودر شده                                                                      به میزان لازم

 زعفران حل شده                                                                        4/1پیمانه(40 میلی‌لیتر)

 تخم‌مرغ                                                                                   دو عدد (110 الی 120 گرم)

 ماست چكیده ترش                                                                       1 و 4/1پیمانه (250 گرم)

 كره یا روغن جامد ذوب شده                                                            نصف پیمانه (80 میلی‌لیتر)

ادامه مطلب: ته چین مرغ و بادنجان شیرازی و نحوه ی پختش

آش ماست شیرازی و طرز درست کردنش

مواد لازم :

گوشت : 125 گرم
لپه : 125 گرم
برنج : 200 گرم
سبزی (ترخان و شوید ) : 1 پیمانه
ماست غلیط : 500 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

ادامه مطلب: آش ماست شیرازی و طرز درست کردنش

تاس كباب و طرز تهیه آن

 مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:

ـ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم كیلو
ـ پیاز، 5 عدد متوسط
ـ هویج، 5 عدد متوسط
ـ سیب‌زمینی، 2 عدد بزرگ
ـ به، 2 عدد متوسط
ـ بادمجان،2 عدد بزرگ
ـ آلو،300 گرم
ـ  گوجه‌فرنگی، یك قاشق سوپ‌خوری
ـ زردچوبه، یك قاشق چای‌خوری
ـ دارچین، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی
ـ روغن، 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری
ـ نمك و فلفل، به مقدار لازم

ادامه مطلب: تاس كباب و طرز تهیه آن