چیکن کوردن بلو و طرز تهیه آن

مواد لازم

سه عدد سینه مرغ نصف شده
نیم کیلو پنیر پیتزای دو نیم شده
سه برش گوشت آب پز و دو نیم شده
دو قاشق سوپ خوری کره
دو فنجان آب مرغ
یک چهارم فنجان شیر
جعفری خرد شده


طرز تهیه

سینه مرغ را ساتوری و مسطح کنید . روی آن نصف پنیر و سپس نصف گوشت را قرار دهید . سپس آن را بصورت رول درآورده و با خلال دندان آن را محکم کنید . سپس آن را در کره آب شده سرخ کنید . آب مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید . به مدت ۲۰ دقیقه آن را روی حرارت ملایم بپزید . روی آن را با جعفری تزئین و سرو کنید

 

ایران ناز

 

 

 

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی